resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Gebruik van Ons Aankondigingen

Gebruik van Ons Aankondigingen

Dit artikel geeft uitleg over het gebruik van Ons Aankondigingen.

Ons Aankondigingen is de applicatie om jou op de hoogte te stellen van de nieuwste functionaliteit en release notes in de Ons-suite. Zie voor achtergrondinformatie: Toelichting op Ons Aankondigingen.

Navigatie

Je benadert Ons Aankondigingen via het Hub-menu, of het megafoon-icoon in Ons Administratie.

Informatie ontvangen of informatie ophalen

Je maakt zelf de keuze over welke soort informatie je meldingen wilt ontvangen, en welke niet. De informatie waarover je meldingen ontvangt komen terecht op het tabblad Nieuw. Alle aankondigingen, zowel die waar je wel als geen melding van krijgt, zijn zichtbaar in het Archief.

Om geen informatie te missen, en om frustraties bij het zoeken te voorkomen, is het belangrijk om de applicatie te gebruiken op de manier zoals deze is ontworpen:

Het tabblad Nieuw is gemaakt om je te helpen om op de hoogte te blijven, zodat je niks mist. Dit tabblad is niet gemaakt om niet-actuele informatie in terug te zoeken.

  • Gebruik het hulpmiddel archiveer om je inbox schoon te houden.

  • Gebruik het hulpmiddel markeer met ster om de aankondiging te markeren zodat je weet dat je er op een later moment nog iets mee moet doen.

  • Gebruik de filters (Alle / Ongelezen / Met ster) om de aankondigingen vervolgens te filteren.

Het tabblad Archief is alleen gemaakt om, als je daar op een later moment eventueel behoefte aan hebt, een aankondiging terug te zoeken. Dit tabblad is niet gemaakt om structureel op de hoogte te blijven van aankondigingen.

Individuele aankondigingen via unieke link verzamelen en delen

Het is mogelijk om per aankondiging een individuele link te genereren. Op deze manier zijn losse aankondigingen eenvoudigt te delen of te verzamelen om bijvoorbeeld samen met andere aankondigingen te bespreken. Om de URL te genereren:

  1. Open de aankondiging.

  2. Klik in de geopende aankondiging op de titel van de aankondiging

  3. De aankondiging opent in een nieuw scherm. Te zien is dat de adresbalk een andere, voor deze aankondiging unieke URL bevat.

  4. Kopieer de URL en distribueer deze op de gewenste wijze.

Klik met de rechter muisknop op de titel van een geopende aankondiging en kies voor 'Linkadres kopiëren' om de link direct te kopiëren.

Uitleg van de tabbladen

Applicatie(s)
Inhoudsopgave