resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Klinimetrie: (toekomstig) beschikbare meetinstrumenten

Ons Klinimetrie: (toekomstig) beschikbare meetinstrumenten

Deze pagina bevat een uitleg over de meetinstrumenten die momenteel door de kennisgroepen behandeld worden.

Let op! Dit is een verouderde lijst

De werkwijze via kennigroepen is gestopt. Voor naslag is de lijst nog beschikbaar.

Nieuwe werkwijze

Er is een nieuwe werkwijze, waarbij organisaties eigengemaakte meetinstrumenten die aansluiten bij een formele standaard kunnen laten valideren door Nedap. Meer informatie hierover: Ons Klinimetrie: validatie meetinstrumenten door Nedap

 

Overzicht meetinstrumenten

Bekijk hier de actuele lijst van beschikbare meetinstrumenten. Hieronder vind je een korte uitleg van wat de status bij ieder meetinstrument inhoudt.

  • In onderzoek: het meetinstrument is bekend bij de kennisgroep en de mogelijkheid om deze als meetinstrument in Klinimetrie te ontwikkelen, wordt onderzocht. Er wordt nog niet op korte termijn gestart met het ontwikkelen van het meetinstrument.

  • In ontwikkeling: het onderzoek naar het meetinstrument is uitgevoerd en er wordt prioriteit gegeven aan het betreffende meetinstrument. De kennisgroep zal op korte termijn het meetinstrument in Klinimetrie ontwikkelen of is hiermee al gestart.

  • In testfase: het meetinstrument is ontwikkeld door de kennisgroep en wordt gereviewed en getest voordat deze wordt doorgezet naar productie.

  • In productie: het meetinstrument is getest en akkoord bevonden en te gebruiken in productie.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave