resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Documentlabels beheren

Documentlabels beheren

In dit artikel wordt toegelicht hoe beheerd kan worden welke labels gebruikt kunnen worden bij het uploaden van een document bij cliënten.

Benodigde autorisaties

Een van de volgende taken:

 • Applicatiebeheer

 • Documentlabels beheren

 • Documentlabels beheren, aanmaken en toewijzen

Labelbeheer

Ga naar Beheer Instellingen Overige instellingen en klik onder het kopje "Documentbeheer" op Labelbeheer.

/topic-images/2019-10-24%2010_51_09-LabelbeheerDocumenten_682.png
 1. Omdat er veel labels beschikbaar kunnen zijn, bestaat de kans dat er meerdere pagina's met labels zijn. Gebruik deze knoppen voor het bladeren in de pagina's.

 2. In deze zoekbalk kan gezocht worden in de labels. Zodra begonnen wordt met typen, wordt de lijst al aangepast/ingekort.

 3. De labels kunnen op labelnaam gesorteerd worden door op deze kolomheader te klikken.

 4. In deze kolom staat het aantal documenten dat het betreffende label heeft op dit moment. Ook op dit aantal kan gesorteerd worden door op de kolomheader te klikken.

 5. Deze kolom toont de datum waarop het label is toegevoegd, waar ook op gesorteerd kan worden door op de kolomheader te klikken.

 6. Klik op Toevoegen om een labelnaam in te voeren voor een nieuw label. Een nieuw toegevoegd label wordt getoond in het beheerscherm en ook als optie bij het uploaden van een nieuw document bij een cliënt.

 7. De naam van het label kan aangepast worden of het label kan verwijderd worden.

  Er kunnen ook meerdere labels tegelijk verwijderd worden. Door meerdere labels te selecteren, verschijnt de knop Labels verwijderen.

  Verwijderen zorgt ervoor dat het label ook verwijderd wordt bij alle documenten waar het label al aan gekoppeld was. Dit is niet meer ongedaan te maken.

 8. Als meerdere labels tegelijk geselecteerd worden, verschijnt de knop Labels samenvoegen. Dit zorgt ervoor dat bestaande labels verwijderd worden en een nieuw label toegevoegd wordt, welke gekoppeld wordt aan alle documenten waaraan voorheen de oude labels gekoppeld waren.

  Het samenvoegen van labels is niet meer ongedaan te maken.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave