resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Intramurale productierapportages

Intramurale productierapportages

Er zijn twee soorten intramurale productierapportages: Intramurale productie per cliënt (nieuw) en Intramurale productie per locatie (nieuw). Dit artikel geeft uitleg wat je met welk rapport kunt doen.

Deze intramurale productierapportages vervangen het verouderde Productieoverzicht intramuraal (oud). Dat overzicht kan nog wel gebruikt worden, maar is minder overzichtelijk en zal niet altijd meer kloppen. Op den duur zal dat overzicht ook worden uitgefaseerd. Je kunt er nu al voor kiezen om dat overzicht onbeschikbaar te maken. Ga hiervoor via Beheer Instellingen Overige instellingen naar de Rapportage-instellingen en schakel Productieoverzicht intramuraal (oud).

Benodigde autorisaties

  • Per cliënt: taak Rapportage 'Intramuraal en aanvullende diensten - Intramurale productie per cliënt genereren'

  • Per locatie: taak Rapportage 'Intramuraal en aanvullende diensten - Intramurale productie per locatie genereren'

  • Overzicht intramurale productie: taak Rapportage 'Intramuraal en aanvullende diensten - Overzicht intramurale productie'

Intramurale productie per cliënt (nieuw)

 

/topic-images/intramurale%20client_1143.png

Dit rapport geeft een overzicht van de geleverde productie per cliënt in de periode en voor de geselecteerde locatie die bij het aanmaken ingegeven is. In dit rapport worden de ZZP-prestaties, mutatiedagen en Eerstelijnsverblijfsprestaties (ZVW) getoond, gesorteerd op cliëntnaam. Per cliënt staan de regels in dezelfde kleur.

Op het tabblad "Legenda" wordt toelichting gegeven op de informatie in de kolommen.

Intramurale productie per locatie (nieuw)

 

/topic-images/intramurale%20locatie_1144.png

Dit rapport geeft een overzicht van de geleverde productie per kamer in de geselecteerde periode voor de geselecteerde cliënten. Hierin staat grotendeels dezelfde informatie als in de vorige rapportage, maar dan gesorteerd op hoofdlocatie en kamer. De kamerinformatie is bovendien alleen in deze rapportage beschikbaar. Per kamer worden de regels in dezelfde kleur aangehouden en per variabele die voor de locatie verschilt wordt een aparte regel aangemaakt.

Op het tabblad "Legenda" wordt toelichting gegeven op de informatie in de kolommen.

Inhoudsopgave