resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Persoonlijk cliëntverhaal in Ons Dossier en Caren

Persoonlijk cliëntverhaal in Ons Dossier en Caren

Toelichting op en uitleg over het activeren, inzien en gebruik van het persoonlijk cliëntverhaal in Ons Dossier en Caren.

Toelichting

Het persoonlijk cliëntverhaal geeft de cliënt via het zorgplatform Caren de mogelijkheid om wensen, behoeften en voorkeuren vast te leggen en inzichtelijk te maken voor zorgmedewerkers en betrokkenen. Hiermee draagt het persoonlijk cliëntverhaal bij aan een persoonlijkere verlening van de zorg, waarbij meer rekening gehouden wordt met de behoeftes en voorkeuren van de cliënt. De cliënt is en blijft daarbij in alle gevallen eigenaar van het verhaal.

Voor Nedap Ons geldt dat er een koppeling gemaakt kan worden met Caren. Heeft de cliënt bij het persoonlijk cliëntverhaal in Caren ingesteld dat dit ook gedeeld mag worden met de zorgverlener? Dan is het cliëntverhaal in Ons Dossier terug te vinden voor medewerkers met de juiste autorisatie. Maakt de cliënt geen gebruik van Caren, maar leeft wel de behoefte om een verhaal vast te leggen? Dan biedt Ons Dossier ook de mogelijkheid om het Persoonlijk cliëntverhaal in Ons Dossier vast te leggen en het verhaal bij een eventuele latere activering van Caren te delen met Caren.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave