resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Cliënten verwijderen

Cliënten verwijderen

In enkele situaties is het mogelijk om ingevoerde cliënten te verwijderen.

Het is, binnen onderstaande beperkingen, mogelijk om een cliënt te verwijderen. Doe dit alleen wanneer er goede reden toe is (bijvoorbeeld een fout gemaakt bij het invoeren, een testcliënt, of iets dergelijks).

Alle gegevens verdwijnen, waaronder de historie.

Wanneer het gaat om dubbele cliënten, voeg deze dan samen in plaats van deze te verwijderen. Zie Cliënten samenvoegen voor meer informatie.

Voorwaarden

Enkel in de volgende situaties is het mogelijk om cliënten te verwijderen:

  • Er mag geen pas gekoppeld zijn geweest aan de cliënt.

  • Er mogen nog geen uren op de cliënt geregistreerd zijn, of zijn geweest.

    (Als er registraties zijn geweest, maar die zijn verwijderd voordat er financiële boekingen waren vastgelegd, vormen deze geen belemmering voor het verwijderen van de cliënt. Zijn er wel financiële boekingen, dan is verwijderen definitief niet meer mogelijk.)

Benodigde autorisatie

  • Taak: Applicatie instellingen beheren

Navigatie

Ga naar de cliënt en klik op Algemeen Personalia .

Cliënt verwijderen

Blader tot onder aan de pagina en klik op Cliënt verwijderen.

/topic-images/2019-03-15%2013_40_50-Cli%C3%83%C2%ABntgegevens_38.png

Lees de waarschuwing en maak je keuze. De cliënt is hierna definitief uit Ons Administratie verwijderd. De cliënt is nog wel in Ons Planning aanwezig.

/topic-images/2019-03-15%2013_42_32-Cli%C3%83%C2%ABntgegevens_40.png
Applicatie(s)
Inhoudsopgave