Webcast februari 2021

16-02-2021

Hieronder kun je de webcast van dinsdag 16 februari terugkijken. We geven een update over de Wet en Regelgeving in Ons. Daarna laten we waarschuwingen in Ons Dossier zien, en de WZD tijdlijn. We vertellen meer over signaleringen voor Ketenverkeer en het delen van clientdocumenten vanuit Ons Administratie naar Caren. In Ons Planning zijn zowel het client, als het medewerkervenster verbeterd. Tot slot hebben we 2 gastsprekers!

Roald vertelt alles over de PREM wijkverpleging 2021 en Stefan laat het Ons Dagoverzicht zien.

Na het kijken van de webcast ben je dus weer helemaal op de hoogte.