Pilot: Reserveringen in Ons Agenda

Informatie

Met de nieuwe feature 'Reserveringen' in Ons Agenda wordt de eerste stap gezet naar centraal plannen in Ons Agenda. Met deze feature is het mogelijk om tijdvakken in de agenda van de medewerker te reserveren waarin deze medewerkers beschikbaar is voor specifieke activiteiten of type afspraken, zoals bijvoorbeeld een intake. Deze informatie is zichtbaar voor andere gebruikers. Bovendien is het mogelijk om afspraken in te plannen op deze tijdvakken, die passen bij de activiteit waar deze medewerker in dat tijdvak tijd voor gereserveerd heeft. Op deze manier krijgt de medewerker meer grip op de activiteiten die voor hem of haar worden ingepland. Ook kunnen andere gebruikers eenvoudig zien op welk moment een bepaald type afspraak bij een medewerker in de agenda mag worden gezet.

Aanmelden

• Status: aanmelding gesloten
  • Aanmelden: n.v.t.
  • Functionaliteit inschakelen: n.v.t.
  • Feedback, tips, vragen en bugmeldingen: n.v.t.
  • Handleiding: n.v.t