resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.

Disciplines

Team Support

Ons Supportteam biedt tweedelijnssupport aan geïnstrueerde eerstelijns-contactpersonen (Ons coaches). Eindgebruikers kunnen voor eerstelijnssupport bij de eigen zorgorganisatie terecht.

Maak kennis met het team

Accountmanagement

Accountmanagers zijn het vaste aanspreekpunt op strategisch niveau en helpen graag verder daar waar het gaat om de inzet van onze oplossingen. Verzoeken om functionaliteit te wijzigen kan je met je accountmanager bespreken.

Daarnaast helpen zij je graag verder met informatie over ons prijsmodel en onze tarieven en abonnementen, maar ze staan ook voor je klaar bij vragen over contracten, afspraken en facturen met betrekking tot onze dienstverlening.

Contact

Sales

Onze sales-afdeling ondersteunt het proces wanneer het gaat om het in gebruik nemen van onze oplossingen door nieuwe klanten. Sales legt ook de verbinding naar accountmanagers en business partners.

Contact

Businesspartners

Implementaties, inrichting en eventuele bijscholing besteden wij uit aan vrij te kiezen onafhankelijke, zelfstandige en gespecialiseerde consultants: de businesspartners.

Businesspartners

Functionaris gegevensbescherming

Onze FG’er is het aanspreekpunt bij informatie over onze certificeringen, omgang met de AVG en privacygerelateerde vraagstukken. Het contact met de FG’er verloopt via de privacy officer of functionaris gegevensbescherming van de zorgorganisatie.

Privacy en incidenten