resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.

Subverwerkers

Om diensten van Nedap Healthcare mogelijk te maken, werken we samen met andere dienstverleners. Bij een aantal van deze partners worden ook persoonsgegevens verwerkt en daarom zijn dit volgens de AVG subverwerkers van Nedap Healthcare. We hebben met alle onderstaande partijen een (verwerkers)overeenkomst afgesloten om ervoor te zorgen dat ook zij persoonsgegevens veilig en volgens de normen en eisen van Nedap Healthcare verwerken.

Op deze pagina vind je een actueel overzicht van de subverwerkers van Nedap Healthcare. Zijn er vragen over onze subverwerkers? Laat het ons weten op compliance@nedap-healthcare.com

Laatste update: 13 januari 2021

 

Actueel overzicht Subverwerkers

Equinix (Netherlands) B.V. en Equinix (EMEA) B.V.

Equinix is een van twee datacenter-leveranciers. Voor alle datacenters van Equinix (Netherlands) B.V. en Equinix (EMEA) B.V. (datacenters in Amsterdam, Enschede en Zwolle) geldt dat er strikte eisen zijn gesteld aan de (fysieke) toegang tot de datacenters, servers en netwerkapparatuur. Ook voldoen alle datacenters aan de strengste eisen op het gebied van toegangsbeveiliging, klimaatbeheersing, brandpreventie en stroom-redundantie.

Equinix.com

Previder B.V.

Previder B.V. (onderdeel van Odin Groep B.V.) is een van twee datacenter-leveranciers. Voor het datacenter van Previder B.V. (datacenter in Hengelo) geldt dat er strikte eisen zijn gesteld aan de (fysieke) toegang tot het datacenter, servers en netwerkapparatuur. Ook voldoet het datacenter aan de strengste eisen op het gebied van toegangsbeveiliging, klimaatbeheersing, brandpreventie en stroom-redundantie.


Previder.com 

Amazon Web Services EMEA SARL

Amazon Web Services EMEA SARL (AWS Europe) wordt in sommige gevallen gebruikt voor de opslag van documenten en video’s. Documenten worden altijd versleuteld opgeslagen en de sleutels die nodig zijn om de documenten te ontsleutelen worden opgeslagen en beheerd door Nedap Healthcare. Nedap Healthcare gebruikt twee AWS regios in Europa: eu-central-1 (Frankfurt) en eu-west-1 (Ierland).

Amazon.com

Mailgun Technologies Inc.

Om e-mails te versturen gebruiken we Mailgun. Dit zijn bijvoorbeeld notificaties of herinneringen. We gebruiken de EU-hosted variant van Mailgun waardoor de gegevens binnen de Europese Economische Ruimte (EER) worden verwerkt.
Mailgun.com 

MessageBird B.V.

Om SMS’jes te sturen gebruiken we de diensten van MessageBird. Dit zijn bijvoorbeeld notificaties of multi-factor-authenticatie codes. MessageBird is een Nederlanse partij en de gegevens worden in Nederland verwerkt.

Messagebird.com

TOPdesk Nederland B.V.

TOPdesk is leverancier van onze service management software. TOPdesk wordt gebruikt als communicatiemiddel tussen zorgorganisaties en Nedap Healthcare om incidenten te melden, vragen te stellen en overige verzoeken van zorgorganisaties aan Nedap Healthcare te ondersteunen. TOPdesk is een Nederlanse partij en de gegevens worden in Nederland verwerkt.

TOPdesk.com 

Sendinblue SAS

Om e-mails te versturen gebruiken we Sendinblue. Deze e-mails zijn met name notificaties of herinneringen. Sendinblue is een Frans bedrijf en de gegevens worden binnen Europa verwerkt (Frankrijk, België en Ierland).

Sendinblue.com

Spryng

Spryng is een leverancier voor het versturen van sms-berichten (bijv. notificaties of multifactorauthenticatiecodes). Spryng is een Nederlanse partij die de gegevens in Europa verwerkt.

Spryng