resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.

Vernieuwde schermen Ons Administratie en Ons Dossier: Fase 3: actie benodigd

26-12-2022

De uitrol van de vernieuwde schermen van Ons Administratie en Ons Dossier gaat de volgende fase in. In deze fase gelden enkele belangrijke aandachtspunten en actiepunten voor jouw organisatie.
-> Uitgebreide informatie over deze fase vind je in deze mailing van 27 december.

Vanaf 27 december bevat Ons Administratie een speciaal datumveld waarin de datum en het tijdstip ingevoerd moeten worden waarop de nieuwe schermen in jouw organisatie op productie aangaan. Je vindt het datumveld via Beheer -> Instellingen -> Overige instellingen -> Configuratie voor het nieuwe ontwerp.

Functionaliteit activeren

Let op: te nemen actie 
Dit datumveld is standaard gevuld met het startmoment van fase 3, te weten: 31 januari 2023 en als tijdstip 20.00 uur. Pas je deze datum niet aan naar een eigen voorkeursdatum? Dan gaat jouw organisatie op 31 januari 2023 om 20.00 uur over op de vernieuwde schermen. Bepaal zorgvuldig of je 31 januari als datum wil aanhouden. Wil je dat niet? Vul dan een datum van eigen voorkeur in. Het is niet mogelijk om een datum later dan 4 april 2023 20.00 uur in te vullen. Vanaf dan staan de schermen standaard aan. Meer informatie en functionele details over dit datumveld vind je in deze handleiding.

 

Bereid de gebruikers in jouw organisatie voor
De overgang naar de nieuwe schermen zal even wennen zijn, maar de ervaring leert dat gebruikers snel hun weg weten te vinden. Een goede, praktische voorbereiding helpt hen op weg. Pak onze tips erbij en ga met jouw plan aan de slag.

  • Tip 1: maak het niet te ingewikkeld! Het interview met Zorgorganisatie De Posten laat zien dat een praktische aanpak goed uitwerkt.
  • Tip 2: Deel deze instructievideo met de gebruikers in jouw organisatie. De video informeert gebruikers in 5 minuten. Daarna kunnen gebruikers voorbereid aan de slag.
  • Tip 3: Voor verdieping kun je onze e-learnings voor Ons Administratie en Ons Dossier inzetten. Deel deze met gebruikers, zet ze op het intranet of importeer deze in jouw eigen LMS. 


In-applicatie-melding aan gebruikers met link naar instructievideo
Als reminder zien alle gebruikers enkele dagen voorafgaand aan het moment van activatie automatisch een melding in Ons Administratie (in het dashboard en in het cliënt-zoekscherm). De melding bevat een link naar de instructievideo. Deze instrueert gebruikers in 5 minuten over de nieuwe schermen. 

-> Ter info: We werken nog aan de bepaling van het exacte aantal dagen voorafgaand aan de activatiedatum waarop de melding verschijnt. Ook verkennen we nog de mogelijkheid om de melding ook in Ons Medewerkerportaal te tonen. Meer informatie over deze aspecten volgt zodra de keuzes en uitwerkingen hiervan gereed zijn.


Bugs melden?

De themapagina bevat een overzicht van veel gemelde en hoog geprioriteerde bugs. Bekijk deze lijst om erachter te komen wat er al bij ons bekend is en waaraan wordt gewerkt.