resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.

Stapsgewijze uitfasering TLS 1.0 en 1.1 op mobiele apps

02-04-2020

Vanaf 1 juni aanstaande vervalt de ondersteuning van TLS versies ouder dan 1.2 voor mobiele apps. Vanaf dan geldt Android 5.0 als minimaal vereist besturingssysteem. Dit geldt niet voor de TouchPro-functionaliteit: deze functionaliteit blijft vooralsnog op de huidige wijze beschikbaar. In april vorig jaar hebben wij hierover de eerste informatie uitgestuurd via een mailing over ons security-document.

Organisaties persoonlijk geïnformeerd
Zorgorganisaties met mobiele apparaten met een verouderd (Android) besturingssysteem in gebruik, zijn via hun coach in december persoonlijk per mail geïnformeerd over de impact en de te nemen stappen. Deze coaches hebben vandaag een persoonlijke reminder ontvangen. Ben je wel coach en heb je geen reminder van ons ontvangen? Dan voldoen de apparaten in jouw organisatie hoogstwaarschijnlijk aan onze aankomende eisen op het gebied van TLS-ondersteuning.

Twijfel je hieraan? Bepaal dan met behulp van het Ons-rapport ‘Apps in gebruik’ of er mogelijk toch verouderde besturingssystemen ouder dan Android 5.0 gebruikt worden in jouw organisatie.