Op tijd vertrouwd raken met de vernieuwde schermen van Ons Dossier en Ons Administratie

15-07-2022

Vanuit het verenigen van de Ons Suite werken we zorgvuldig toe naar het ontwikkelen van een Ons platform met een persoonlijke workflow-ondersteuning voor elk type gebruiker. Een noodzakelijke stap die hier onderdeel van uitmaakt, is het afsplitsen van Ons Administratie en Ons Dossier van elkaar. Beide applicaties krijgen een eigen navigatiestructuur. De beide applicaties kunnen hierdoor in de toekomst verder verbeterd worden vanuit het verenigen van de Ons Suite.

De eerste fase in het uitroltraject start: activeer de schermen nu alvast op testomgevingen
We beseffen dat dit een grote verandering is. Daarom rollen we de designs gefaseerd en volgens een zorgvuldig traject uit. Als zorgorganisatie krijg je daarbij deels eigen controle over wanneer jouw test- en productieomgeving over gaan. Vanaf 2 augustus krijgt jouw organisatie de mogelijkheid om de nieuwe schermen zelf alvast op testomgevingen aan te zetten. Uitgebreide uitleg hierover vind je in deze mailing van15 juli.

E-learning
Om jullie als applicatiebeheerder te helpen, hebben we twee e-learningmodules ontwikkeld.
- e-learning Ons Dossier
- e-learning Ons Administratie

Bekijk de modules zelf en deel de link naar de beide modules gerust met jullie key-urs en eventueel eindgebruikers. Ook zijn deze modules direct vanuit de nieuwe schermen te benaderen, zodra deze aanstaan op jullie testomgeving.

Meer informatie
Meer informatie over de vernieuwde schermen van Ons Dossier en Ons Administratie vind je:
- In de mailing van 15 juli
- Op onze speciale themapagina op het Supportportaal