resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
COVID-19: Booster- en herhaalvaccinaties registreren in het meetinstrument COVID-19 vaccinatie

COVID-19: Booster- en herhaalvaccinaties registreren in het meetinstrument COVID-19 vaccinatie

Detail-uitleg over de werking van het meetinstrument COVID-19 vaccinaties en diverse belangrijke invulvelden in het instrument.

Voor het registreren van booster- en herhaalvaccinaties wordt het meetinstrument 'COVID-19 vaccinatie' gebruikt. Dit meetinstrument is ontwikkeld met het idee om zowel reguliere vaccinaties als boostervaccinaties te registreren.

Zie Aanpassen of verwijderen van een reeds aangemaakte meting voor meer informatie over hoe je het bestaande COVID 19-meetinstrument aanpast.

Velden

Standaard weergaves en Excel-export

Je kunt de onderstaande weergaves gebruiken om ervoor te zorgen dat informatie ook zichtbaar wordt in Klinimetrie (en Ons Dossier). Deze weergaves vervangen eventueel eerder ingestelde weergaves. Als je dus al handmatig aangepaste weergaves hebt, valt het te overwegen handmatig de boosterinformatie toe te voegen aan de huidige weergaves.

Zie Weergaves downloaden en bestaande weergaves uploaden onder Weergave instrumenten beheren om je standaardweergave voor de boostervaccinatie te downloaden.

Er is ook een Excel-rapport beschikbaar, zodat je een lijst kunt exporteren van de personen die wel of niet een boostervaccinatie moeten krijgen. Zie Ons Klinimetrie: Excel-rapport bij meetinstrument voor meer informatie over het genereren van het Excel-rapport.

Controleren of er 6 maanden tussen besmetting of tweede vaccinatie en de boostervaccinatie zit

In de Ons-applicaties kun je verschilende rapporten maken om deze inormatie inzichtelijk te krijgen:

  • Besmettingen in Klinimetrie vastgelegd: Gebruik het Excel-rapport dat je kunt uitdraaien voor COVID-19. In dit rapport staat de datum van besmetting, zoals die in het meetinstrument COVID-19 Initieel of COVID-19 Follow-up is vastgelegd.

  • Besmettingen in Profielvragenlijsten vastgelegd: Draai een rapport over de vragenlijst uit.

  • COVID 19-vaccinatie in Klinimetrie vastgelegd: Gebruik het Excel-rapport dat je kunt uitdraaien voor COVID-19. In dit rapport staat de datum van vaccinatie, zoals die in het meetinstrument COVID-19 vaccinatie is vastgelegd.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave